OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING IN DE BOUW!

BOUW

Werken in de bouw biedt enorm veel mogelijkheden en uitdagingen. De bouwsector zit in een stroomversnelling van innovaties. Het is ondergedompeld in technologische ontwikkelingen, vernieuwingen en robotisering. Binnen de bouw is teamwork een understatement. Er wordt veel samengewerkt. Oftewel: bouwen doe je samen.

Wij hebben genoeg vacatures in de bouw. Klik op onderstaande functies om vacatures te zien. Kun je niet op een functie klikken, bel of mail de recruiter op 06-34781672 of vacatures@laboralservices.com

Bij ons ben je altijd welkom. Ook als je een (vroegtijdige) schoolverlater bent, als je een uitkering ontvangt en je wilt weer aan de slag, of als je van baan wilt wisselen. Je kunt jezelf altijd bij ons inschrijven of reageren op een vacature.

Heb je niet de benodigde certificaten? Geen probleem bij ons! Middels ons coachingstraject kunnen wij je hierin begeleiden. 

  • Metselaars
  • Schilders
  • Steigerbouwers
  • Tegelzetters

Wil je alle vacatures bekijken? Ga dan naar onze vacaturebank!
Daar vind je alle vacatures bij elkaar. 

COACHINGSTRAJECT

Je wilt graag een functie in de Bouw maar je hebt de benodigde certificaten niet?
Dan hebben wij goed nieuws voor jou! 

Wij bieden je middels ons coachingstraject een mooie kans! Je kunt namelijk via ons leren en werken. Aan het eind ontvang je de benodigde certificaten/diploma. Voor meer informatie stuur je ons een Whatsapp: 076-303 0167 of je belt naar 06-34781672. Als je liever een mailtje wilt sturen dan kan dat naar vacatures@laboralservices.com 

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen.

Meld je nu aan, onze coaches zitten er klaar voor! Jij ook?

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN?

Naast je kennis, ervaring en je stem hopen we je aan te kunnen melden als één van onze kandidaten. Samen gaan we op zoek naar een geschikte baan voor jou.