OVER ONS

ONZE MISSIE

Onze missie is om jou als werknemer een baan te bieden  waar jij in kunt groeien en bloeien. En onze klanten te bedienen van A tot Z. Wij zijn er vanaf het begin en laten niet meer los. Wij gaan voor jou tot het uiterste. Of je nou een baan wilt in de Techniek, Bouw, Schoonmaak of Tuinbouw. Wij zijn er voor jou!

Wij zien het als onze taak om de juiste werknemer met de juiste werkgever te verbinden. Zo creëer je niet alleen een leuk werksfeer, maar ga je ook met plezier naar je werk en ontwikkel je een band. 

Wij zijn pas blij, wanneer jij dat bent!

ONZE VISIE

Wij zijn uitgegroeid tot een begrip in de regio. Klanten komen niet alleen uit de omgeving, maar uit heel Nederland en België. Dit is te danken aan onze visie. Wij geloven dat wanneer je vanaf het begin betrokken bent, zowel bij klant als bij de werknemer, dat je snel kunt schakelen en tot het beste resultaat kunt komen. 

Daarom kies je voor ons,

  1. als je wilt groeien,
  2. als in bent voor een uitdaging,
  3. als je verder wilt.

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou!

WAAR STAAN WIJ VOOR

Kwaliteit

U heeft altijd direct contact met ons en zal altijd op de hoogte blijven van de gang van zaken. Wij communiceren alles tijdig door en zullen altijd open en eerlijk met u spreken. Door middel van onze ervaring dat al meer dan 30 jaar diep gaat zullen er geen vraagstukken zijn die wij niet zullen kunnen doorgronden. Wij leveren u daardoor altijd de juiste mensen op de juiste werkzaamheden. Door onze specialisme en ervaring kunnen wij snel schakelen voor u om tot het beste resultaat te komen.

Korte- en langetermijn oplossingen

Bij Laboral gaan we graag langetermijnrelaties aan met onze opdrachtgevers. Hierbij kunnen wij u zowel voorzien van medewerkers voor langetermijnoplossingen en kunnen we ook op zeer korte termijn schakelen om u op korte termijn te kunnen voorzien van medewerkers. Gedurende het gehele proces zijn we betrokken en aanspreekbaar voor onze klanten om de kwaliteit te waarborgen. Zo leren wij onze klanten graag beter kennen zodat wij u gerichter zullen kunnen helpen in de toekomst.

Expertise door ervaring

Wij doen ons werk met zeer veel plezier en dat zie je terug in onze dienstverlening. Ons personeel zitten al tientallen jaren in het vak en weten precies wat waar mogelijk is. Ons personeel is een hecht team van professionals die elkaar zullen ondersteunen om zo het beste resultaat te kunnen geven aan onze klanten. Daarnaast zoeken we voortdurend naar manieren om onze dienstverlening te kunnen verbeteren om u de toegevoegde waarde kunnen bieden dat de klant verlangt.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN?

Naast je kennis, ervaring en je stem hopen we je aan te kunnen melden als één van onze kandidaten. Samen gaan we op zoek naar een geschikte baan voor jou.