OPLEIDEN & COACHEN

Je wilt graag weer aan het werk, van baan wisselen of beter worden in jouw huidige werk? Daarom bieden wij jou een kans om bij ons een coachingstraject te volgen. Je gaat meteen aan het werk,  je leert en je krijgt loon tegelijkertijd. En tijdens dit proces word je gekoppeld aan een coach die jou gedurende het project begeleidt. Aan het eind van de rit ontvang je een certificaat/diploma. En dan ga je voor ons werken bij onze klanten. Je kunt jezelf aanmelden als je aan de slag wilt binnen de Technische sector, Bouwsector en Productiesector. 

Wij zijn er voor: werkzoekenden, werkenden, studenten, wanneer je uitkering stopt, of vroegtijdig school hebt verlaten. Meld je bij ons aan. En wij helpen je middels het STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar wat je kunt aanvragen voor scholing en ontwikkeling bij de overheid. Schroom je niet om contact met ons op te nemen, ook als je denkt dat je geen kans maakt. Wij accepteren iedereen. We willen je graag helpen. We zullen je het gehele traject begeleiden en coachen. 

 

Onze coaches zitten klaar om te investeren in jouw nieuwe toekomst. Jij ook?

Vul het formulier hiernaast in, wij gaan spoedig contact met je opnemen. Wil je sneller in contact komen, bel dan onze coach op 06-34781672.

Samen bespreken we hoe het looppad eruit gaat zien, wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten. Wanneer we het met elkaar eens zijn, gaan we meteen aan de slag. 

Wij hebben er zin in, jij ook?

Ja, ik doe mee aan het coachingstraject?